Medica Aesthetica

Partner:

Medica Aesthetica je jedinstveni estetsko-edukativni centar stvoren sa vizijom da ljudima pruži priliku za isticanje svoje prirodne lepote kroz vrhunske tretmane, prilagođene svakome individualno. Vođena idejom da svaka osoba može biti ponosna na svoj izgled, Medica Aesthetica u prvi plan stavlja ono najlepše na vama, čineći da vam lice i telo zasijaju punim sjajem. Prvi na ovim prostorima, naš centar je uveo edukativni program za doktore medicine i stomatologije kao i poseban edukativni program namenjen kozmetičarima. U saradnji sa Anti-Ageing akademijom i drugim prestižnim ustanovama, Medica Aesthetica polaznicima obezbeđuje intenzivan i samostalan rad sa pacijentima uz “hands on” i “expert to expert” sistem edukacije gde se u jako malim grupama postiže potpuna posvećenost svakom polazniku. Ponosno pokažite svoju lepotu. - Verujte u nas kao što mi verujemo vama!

Info:

Medica Aesthetica

Radno Vreme:

Pon-Pet:10-20h Sub:Ne radi Ned:Ne radi

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Dubljanska 23, Beograd-Vračar

Website: medicaaesthetica.com

Mapa:

Uklanjanje strija laserom

<p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> <b>Er YAG</b> predstavlja laser najnovije generacije koji radi sve što i dosadašnji laseri ali donosi i inovacije na polju kozmetologije. Njegova osnovna prednost je u tome što ne izaziva termičko oštećenje okoline u toku svoga rada, a to postiže skraćenjem vremena dejstva laserskog zraka uz povećanu snagu.<br> Nijedan do sada korišćen laser nije mogao da proizvede tako trenutno primetan efekat sa tako kratkim periodom oporavka od<b> 24 - 48 sati.</b><br> Ovakvi laseri su jako komforni i ne prave iritaciju kože, ali imaju ograničene efekte. Er YAG frakcionisani laser je objedinio najbolje karakteristike hirurških i neablativnih lasesra, što za rezultat ima  najbolji efekat za pacijenta uz najmanje zahtevan postoperativan oporavak.<br> Do sada skoro nerešiv problem u medicine su bile strije i ožiljci jer se poremećena arhitektonika pune debljine kože ne može popraviti dosadašnjim tehnikama. Er - YAG laser frakcionisani tretman pokazuje izuzetne rezultate u tretiranju ovih estetskih problema jer dovodi do remodeliranja kolagena i uspostavljanja pravilne arhitektonike što je presudno za eliminacijiu strija i ožiljaka.<br> Ovim laserskim tretmanom postiže se uklanjanje strija na svim delovima tela i zatezanje kože regije koja se tretira ovom laserskom metodom.  </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <br> <p> </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> </p>

3900.00
- 68%
12000 din 3 900 din
Rok iskoristivosti kupona
16.07.2017
Prodato kupona
8
Ušteda
8100 din
Deo grada
Vračar
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.