Optika Vukašinović

Partner:
Optika Vukašinović se nalazi u ulici Pavla Papa 36. Punih 30 godina iskustva su ono što ih izdvaja od ostalih, ljubaznost, stručnost i kvalitetna usluga su nešto što se kod njih podrazumeva. Dođite i uverite se sami. Čekaju vas sa nestrpljenjem.
Info:

Optika Vukašinović

Radno Vreme:

Pon-Pet:09-20h Sub:09-14h Ned:/

Grad: Novi Sad

Adresa Ponude:
 • Pavla Papa 6

Website:

Mapa:

Dioptrijske naočare za vid, pregled, futrola i krpica!

<p style="text-align: justify;"> Grupovina kupon vam obezbeđuje dioptrijski ram, dve dioptrijske plastike CR-39 sa ugradnjom - dioptrijskog raspona do +/- 6 dptr i/ili do 4 dioptrije u sferi i do 2 cilindra, futrola za ram i kompjuterski pregled u Optici Vukašinović!<br> <br> Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju i ako nosite naočare koje više nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju  kakav utisak naš spoljašnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije. Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vašeg lica i vašem tenu, ali i da su istovremeno moderne, što će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.<br> <br> U ponudi su brendirani, moderni i klasični modeli dioptrijskih okvira. Ukoliko vam se dopadne okvir čija cena prelazi 4.000,00 dinara, ili želite antirefleksnu, bifokalnu, multifokalnu, fotoosetljivu, sunčanu plastiku (sa vašom dioptrijom), postoji mogućnost doplate. U ponudu takođe, ulaze i dečiji dioptrijski okviri. Za decu, naočare izrađujemo na osnovu donetog recepta ili već postojeće dioptrije. </p> <br>

2590.00
- 55%
5600 din 2 513 din
Rok iskoristivosti kupona
10.12.2017
Prodato kupona
6
Ušteda
3087 din
Deo grada
Stari grad (Centar)
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.