SMN Zakrpica Krpica

Partner:

Krojački salon „SMN Zakrpica krpica“ se nalazi u Novom Beogradu, u Ul.Džona Kenedija br.35. Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i kvaliteta usluga ostvarili su saradnju sa većinom vodećih renomiranih butika odeće u gradu. Stoje vam na raspolaganju za skoro sve vrste krojačkih usluga pri čemu svaki detalj kreiraju pedantno i sa posebnom pažnjom.

Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:10-19h Sub:10-14h Ned:Ne radi

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Džona Kenedija 47, Beograd

Website:

Mapa:

Krojačka usluga po izboru u krojačkoj radnji SMN zakrpica krpica!

<p style="text-align: justify;"> Niste ni svesni kada otvorite ormar koliko imate novih stvari i onih malo starijih za koje ste sentimentalno vezani, a skupljaju prašinu na nekoj polici čekajući sitne prepravke da bi vam stajale kao salivene. Opet i pored toliko stvari vi nemate šta da obučete. "...ova suknja je predugačka, ovim pantalonama je pukao rajfešlus...". Zato vam ovaj Grupovina kupon omogućava da iskoristite priliku da vaš stari komad odeće ponovo zablista na vama, jer sve se da popraviti u rukama pravih majstora krojačke radnje SMN Zakrpica Krpica. </p> <p style="text-align: justify;"> </p> <p style="text-align: justify;"> <b>Ponuda obuhvata uslugu po izboru:</b><br> Skraćivanje pantalona <br> Porubljivanje pantalona<br> Razna krpljenja          <br> Zamenu rajsfešlusa na suknjama i pantalonama sa donetim rajsfešlusom<br> Skraćivanje haljina<br> Skraćivanje suknji<br> Skraćivanje košulja<br> Skraćivanje rukava na košuljama i haljinama. </p>

290.00
- 52%
600 din 290 din
Rok iskoristivosti kupona
31.05.2018
Prodato kupona
0
Ušteda
310 din
Deo grada
Novi Beograd
kom
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.