SZTR Galant

Partner:

Dragi drugari nadamo se da ćete i ove kao i prethodnih godina zajedno sa nama uživati u pravljenju Novogodišnje čarolije za decu! Popunite kratak obrazac i Deda Mraz će vašem detetu poslati Novogodišnje pismo preko pošte Severnog pola sa pohvalama za postignute uspehe tokom godine i nagovestiti koji ga poklon očekuje.

Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:09-17h Sub: Ned:

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Vojvode Stepe 304, Beograd

Website: iznenadjenje.rs

Mapa:

Pismo od Deda Mraza za vaše najmlađe!

<h3></h3> <h3 style="text-align: justify;"><span style="background-color: #6ccff7;">❤ Pismo Deda Mraza </span><span style="background-color: #6ccff7;">❤</span></h3> <p style="text-align: justify;"> <br> Vratite proslavi Nove Godine zaboravljenu čaroliju i podarite svom detetu iskrenu radost i pravo Novogodišnje iznenađenje. Ta praznična čarolija koju praznici sobom donose svake godine nas razveseli i probudi dete u nama koje zauvek veruje u Deda Mraza. <br> <br> Grupovina i ove godine širi radost u saradnji sa firmom Galant!  Na vama je samo da popunite podatke u <a target="_blank" href="http://iznenadjenje.rs/obrazac-za-pismo/" rel="nofollow">Obrazac za Pismo</a>, a mi ćemo na osnovu njih odštampati pismo, spakovati ga u kovertu i vašem detetu poslati pismo poštom. <br> <br> <b>Procedura je sledeća:</b> Kupite kupon, popunite <a href="http://Iznenadjenje.rs/obrazac-za-pismo/" rel="nofollow">obrazac za Pismo</a>, nakon toga očekujte kovertirano pismo u narednim danima na adresi koju ste ostavili prilikom popunjavanja podataka.... I na kraju oduševljenje vaših mailšana! </p> <p style="text-align: justify;"> <br> Iznenadite svoje dete pismom koje će mu na adresu poslati Deda Mraz lično!  </p>

190.00
- 51%
390 din 190 din
Rok iskoristivosti kupona
31.12.2017
Prodato kupona
19
Ušteda
200 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.