Splav restoran Sirena

Partner:

Čekamo Vas na Dunavskom keju u blizini hotela Jugoslavija od maja do novembra! Uživajte u plovidbi uz bezbroj prelepih pogleda na Beograd i Zemun uz objašnjnje vodiča, muziku, hranu i piće, a na mestu velike pozitivne energije, gde se spaja 70 pritoka, kod Srećne bove, poželite sebi želju. Plovite pored ostrva sa netaknutom prirodom, ispod beogradskih mostova, pored beogradskih splavova… Svi brodovi imaju bar sa pićem, profesionalno ozvučenje, zatvoreni su i zagrejani i na njima se tokom cele godine organizuju privatne i poslovne proslave u dnevnom i noćnom režimu plovidbe.

Info:

Splav restoran Sirena

Radno Vreme:

Pon-Pet:17-19h Sub:15-21h Ned:15-21h

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Kej Oslobođenja BB

Website: plovidbabeogradom.com

Mapa:

Jednoipočasovno krstarenje Dunavom i Savom brodom Sirena!

<b>Doživite Beograd iz druge perspektive</b>, uživajte u zvucima naših reka i opustite se okruženi slikama i mirisima neponovljive prirode. Grupovina vas danas vodi na krstarenja Dunavom i Savom u trjanju od 90 minuta na novom lux brodu Sirena uz popust na ručak ili večeru! <br> <br> <b>Termini u 15h, 17h i 19h: </b>Sirena (Hotel Jugoslavija) - Plovidba uzvodno ka Zemunu sa pogledom na Gardoš - Uplovljavanje u Dunav - Veliko ratno ostrvo – Ušće - Uplovljavanje u Savu - SC Gale Muškatirović - Kula Nebojša – Kalemegdan - Uplovljavanje u Dunavac – Konjsko ostrvo – Sirena.  <br> <br> <b>Termin u 21h:</b> Sirena (hotel Jugoslavija) – Veliko ratno ostrvo – Konjsko ostrvo - uplovljavanje u Savu – Beogradska tvrđava - plovidba uzvodno Savom ispod savskih mostova ka Mostu na Adi – povratak istom trasom.<br> <br> <p> <b>Ručak ili večera</b> na brodu Sirena je 450 din po osobi, a u ponudi su sledeći meniji: </p> <ul> <li>Meni 1: gurmanska pljeskavica / ćevapi sa prilogom i salatom - 450 din</li> <li>Meni 2: pileći file / pileći file u kari sosu sa prilogom - 450 din</li> <li>Meni 3: obrok salate: cezar salata / tuna salata - 450 din</li> </ul> <p style="text-align: justify;"> </p>

395.00
- 51%
800 din 395 din
Rok iskoristivosti kupona
10.10.2017
Prodato kupona
31
Ušteda
405 din
Deo grada
Novi Beograd
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.