Stomatološka ordinacija Happy Dent

Partner:

Sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom, naš tim se usko specijalizovao za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije. Centar za savremenu stomatologiju, sa svojim stručnim timom koji se uspešno bavi implantologijom i oralnom hirurgijom. Jedni smo od osnivača moderne implantologije, trudimo se da se razlikujemo i izdvojimo po kvalitetu i dobrom glasu koji nas je uvek pratio kada se priča o ozbiljnoj stomatologiji. Za nas nema nerešivih slučajeva, polovičnih rešenja, nema kompromisa, naši pacijenti su maksimalno zašticeni, naša statistika uspeha je viša od svetske, naši radovi su visoko kvalitetni i visoko estetski, naš osmeh se prepoznaje, naš osmeh se pamti! Jer, savršenstvo je naš standard!

Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:09-17h Sub: Ned:

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Braće Baruh 1, Beograd-Stari Grad

Website: happydent.rs

Mapa:

Stomatološka usluga po izboru u ordinaciji Happydent

Besplatan stomatološki pregled i stomatološka usluga po izboru u Stomatološkoj ordinaciji Happydent i to:<br> - Uklanjanje zubnog kamenca u obe vilice, uklanjanje pigmentacija i poliranje zuba<br> - Obrada jednog parodontalnog džepa<br> - Fluorizacija zuba<br> - Uklanjanje karijesa i postavljanje jednopovršinske kompozitne (bele) plombe<br> - Zamena stare i postavljanje nove jednopovršinske kompozitne plombe<br> - Endodontsko lečenje kanala zuba (jedan kanal po kuponu)

490.00
- 76%
2000 din 490 din
Rok iskoristivosti kupona
15.06.2017
Partner:
Stomatološka ordinacija Happy Dent
Prodato kupona
0
Ušteda
1510 din
Deo grada
Stari Grad
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.