Turistička agencija Stp Travel

Partner:

Turistička agencija STP Travel osnovana je 2014.godine u Beogradu. U svojoj ponudi ima atraktivne i povoljne aranžmane za brojne turističke destinacije u Srbiji i regionu. Do sada je sa agencijom STP Travel putovalo više od 1000 putnika, ka brojnim odmaralištima, duhovnim centrima, banjama i letovalištima. Našim putnicima su na raspolaganju savremeno opremljeni, klimatizovani autobusi i uvek ljubazni vozači i turistički vodiči.

Info:

Turistička agencija Stp Travel

Radno Vreme:

Pon-Pet:10-18h Sub:10-15h Ned:Ne radi

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Slobodana Lale Berberskog 96, Beograd

Website: stptravelserbia.com

Mapa:

Jednodnevni izlet na kobasicijadu u Turiji za 190 din i 1000din!

<p style="text-align: start;"> U Turiji se od 1985. godine, svake godine, u februaru, održava manifestacija pod nazivom <b>KOBASICIJADA</b>. Ovu manifestaciju godišnje poseti na desetine hiljada gostiju, kako bi videli čudo od kobasice, koje se pravi samo u selu Turiji, u opštini Srbobran. Tri dana u Turiji će biti veoma zabavno. Pripremljen je bogat kulturno-umetnički program, a najvažniji događaj biće se u subotu. U 12h domaćini će izneti dugačku kobasicu, čime počinje svečano otvaranje manifestacije koja je postala brend Srbije. Nakon toga sledi proglašenje najbolje industrijske kobasice, a onda i proglašenje najbolje kobasice koju su proizveli građani Turije. Biće tamo i takmičenje u brzom jedenju kobasice, a predviđena je i nagrada za gosta koji je došao iz najudaljenijeg mesta. </p> <p> </p> <b>Program putovanja:</b><br> 07:30h – Postavka autobusa okretnica tramvaja (5,6,7,14) Bulevar kralja Aleksandra 488a<br> 07:50h – Polazak<br> 08:00h – Skupljanje putnika na parkingu Sava Centra (do Save)<br> 08:10h – Polazak za Turiju putovanje auto putem do Novog Sada sa usputnim stajanjem radi pauze<br> 10:00h – Dolazak u Turiju<br> 10:00h–16:00h Slobodno vreme za obilazak Kobasicijade i za invidualne aktivnosti do povratka za BG<br> 16:30h – Polazak za Beograd<br> 18:30h – Dolazak u Beograd. Kraj usluge.<br> <br> <b>U cenu aranžmana je uračunato: </b><br> *Prevoz autobusom visoke klase (tv, dvd, kima,wi-fi)<br> *Usluge turističkog vodiča<br> * Troškovi organizacije    <br> <br> <b>U cenu aranžmana nije uračunato:</b><br>  * Invidualni troškovi<br> <br> Način plaćanja: Gotovinski, katricom ili preko računa.<br> <br>

190.00
190 din
Rok iskoristivosti kupona
18.02.2018
Prodato kupona
8
Deo grada
Zvezdara
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.