Vila Regina Palić

Partner:

Vila Regina je jedna od Palićkih Vila koje prepoznatljivom fasadom i drvenim ukrasima u stilu secesije doprinose prepoznatljivom šarmu Palića. Nalazi se u najlepšoj ulici na paliću Splitskoj Aleji u mirnom okruženju sa zelenilom i cvrkutom ptica. Splitska Aleja, kao prepoznatljiva ulica na Paliću sa drvoredima sto godina starih platana, a noću sa prelepim dvoglavim belim kandelaberima, specifična je po svojoj lepoti, vodi vas pravo na šetalište uz obalu Palića, koja se račva na dve strane, levo ka Muškom štrandu, a desno ka Ženskom štrandu. Splitska Aleja dominira sa prelepim vilama u stilu secesije. Na početku ulice nalaze se prodavnice i marketi, pijaca sa obiljem svežih domaćih proizvoda, koja radi svakodnevno, a vikendom ima najbogatiju ponudu. U Splitsskoj Aleji se nalaze poslastičarnice sa najlepšim sladoledom. U komšiluku „kuća o kuće“ nalazi se Likovna galerija, a na samo tridesetak metara deesno je bioskop Abazija koji je renoviran. U blizini od oko 50 metara nalazi se park sa dečijim igralištem uz samu obalu jezera, gde se nižu i restorani uz samu obalu levo i desno. Desno uz obalu se može pešice za pet minuta stići i do ZOO vrta. Splitska Aleja je ulica koja je otmena, tiha, bez buke i muzike. Ukoliko prenoćite u Vila Regini imaćete sigurno miran san.

Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:/ Sub:/ Ned:/

Grad: Ostali gradovi

Adresa Ponude:
 • Splitska Aleja 21, Palić

Website:

Mapa:

Noćenje za dvoje u Vili Regina na Paliću!

<p style="text-align: justify;"> U okviru Vile nalazi se sala za doručak i letnja terasa, sa mogućnostima pečenja na nadkrivenom roštilju. Tu pripadaju i parking u dvorištu, travnjak za sunčanje sa ljuljaškama za razonodu dece. Zbog prirodnog položaja vile svi uslovi za zabavu i razonodu su omogućeni. Svaka soba poseduje posebno kupatilo, TV (kablovsku) i ceo objekat je pokriven sa wi-fi internetom.<br> <br> Na 50 metara od Vile Regine, nalazi se hotel koji raspolaže unutrašnjim i spoljnjim bazenom, teretanom, saunom, hidromasažnom kadom. Možete sebi priuštiti i relaksacionu masažu. Ostali sadržaji su dostupni i osoblje ce vam pomoći da lako dođete do restorana, salaša, vinskih podruma, jahanja, mini golfa, teniskih tereni, termalnog bazena, zoo vrta… </p>

1900.00
- 50%
3800 din 1 900 din
Rok iskoristivosti kupona
15.12.2017
Prodato kupona
9
Ušteda
1900 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.