Vila Stikić

Partner:

Kuća za odmor Stikić se nalazi u naselju Sloboda  i udaljena je 10 minuta lagane setnje od tržnog centra i jezera. Za Vaš odmor na Zlatiboru kuća za odmor Stikić vam nudi smeštaj u apartmanima i studijima prve kategorije.

Svaki Apartman i Studio ima terasu, parno grejanje, komplet opremljene čajne kuhinje, TV, pristup Internetu, kupatilo sa tuš kadom. Vila ima uređeno dvorište sa fontanom i prostorom za decu, tobogan, letnjikovac sa velikim roštiljem, a za sve goste obezbeđen parking prostor.

Info:

Vila Stikić

Radno Vreme:

Pon-Pet:09h - 17h Sub: Ned:

Grad: Ostali gradovi

Adresa Ponude:
 • Sunčani breg 14, Naselje Sloboda, Zlatibor

Website: www.vila-stikic.com

Mapa:

Noćenje u Vili Stikić na Zlatiboru

<p style="text-align: justify;"> <b>Zlatibor</b> je jedan od najposećenih turističkih centara Srbije. Zahvaljujući povoljnoj klimi i odličnom geografskom položaju Zlatibor je izrastao u jedan od najlepših rekreativnih centara u zemlji. Ono što krasi Zlatibor je očuvana priroda, bogata ponuda sadržaja i specifična opuštena atmosfera, naravno tu su i specijaliteti domaće kuhinje koji upotpunjuju ugođaj. Zlatibor je veoma posećen tokom cele godine, naročito tokom letnjih i zimskih meseci.<br> <br> Za Vaš odmor na Zlatiboru <b>kuća za odmor Stikić </b>vam nudi smeštaj u apartmanima i studijima prve kategorije. <br> <br>  Kategorije objekta:<br> </p> <ul style="text-align: justify;"> <li>3 studija (za 2-3 osobe) sa dva/tri ležaja, kuhinja, kupatilo, TV, terasa, Wireless internet.</li> <li>4 apartmana (za 4 osobe)  sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim  boravkom, kuhinja, kupatilo, TV, terasa, Wireless internet.</li> </ul> <p style="text-align: justify;"> Opremljenost objekta:<br> </p> <ul style="text-align: justify;"> <li>svaki apartman i studio poseduje terasu, parno grejanje, komplet opremljene čajne kuhinje, tv, pristup internetu, kupatilo sa tuš kadom,</li> <li> Vila ima uređeno dvorište sa fotanom i prostorom za decu, tobogan, letnjikovac sa velikim roštiljem,</li> <li> za sve goste obezbeđen parking prostor ,</li> <li>specijalne pogodnosti za grupe,...</li> </ul> <p style="text-align: justify;"> <br> </p>

850.00
850 din
Rok iskoristivosti kupona
01.10.2017
Prodato kupona
0
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 8 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem dugmeta na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.