Apartmani Maca

- 50%
Rok iskoristivosti:31.10.2018.
Prodato:21 kupona
Ušteda:2500 din
5000 din 2 500 din
Partner
Apartmani Maca
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
Partner:

U glavnoj, Preradovićevoj ulici br.96, na samo 1.5km od Petrovaradinske Tvrđave i na 3km od centra grada, nalaze se Apartmani Maca gde možete pronaći svoj smeštaj, odmor i opuštanje. Ponosni na tradiciju dugu preko 15 godina i veliki broj zadovoljnih gostiju, ponudiće i Vama smeštaj bilo da dolazite na jedan dan ili je Vaš boravak nešto duži.

Apartmani Maca u Petrovaradinu nude svojim gostima moderno opremljene i ukusno uređene apartmane. Pansion raspolaže parkiralištem, kladionicom, igralištem za decu i otvorenim bazenom, prijatnim kafeom, sa bilijarom i ruletom. U prijatnom ambijentu u zatvorenom prostoru i bašti, možete popiti svoje omiljeno piće, tople ili hladne napitke i pročitati dnevnu štampu. Zatvoreni prostor je klimatizovan, opremljen TV-VIDEO uređajima, video bimovima i kvalitetnim ozvučenjem. Na raspolaganju je TV-SAT oprema za praćenje svih sportskih događaja, mesto za uplatu sportskih listića, 7 poker aparata i rulet sa 6 mesta. Na usluzi Vam je i besplatan uslužni računar i besplatna wireless internet konekcija.

Info:

Apartmani Maca

Radno Vreme:

Pon-Pet:00-24h Sub:00-24h Ned:00-24h

Grad: Novi Sad

Adresa Ponude:
 • Preradoviceva 97, Petrovaradin

Website: apartmani-maca.com

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.