Bonatti Swimming plivački klub

- 38%
Rok iskoristivosti:30.12.2019.
Prodato:8 kupona
Ušteda:1500 din
4000 din 2 500 din
Partner
Bonatti Swimming plivački klub
Deo grada
Čukarica
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
Partner:
Misija našeg tima je da izgradimo tradiciju i stalno unapređujemo usluge koje će na najbolji mogući način da probude želju za sportom kod dece, potrebu za nadmetanjem i timskim radom.

Plivački klub Bonatti Swimming osnovan je u martu 2017. godine na bazenima Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta u Beogradu, na Košutnjaku.
Naš tim, sastavljen od mladih i vrhunskih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom rada u svetu vodenih sportova, pristupa na zanimljiv, drugarski i pažljiv način svakom detetu u želji da se oni pravilno razvijaju, nauče motoričke veštine i ovladju plivačkim tehnikama.
Plivački program kluba osmišljen je tako da bude prilagođen i mlađoj deci (od 4 i više godina), koja kroz igru prave svoje prve plivačke korake, oslobađajući se na taj način početnog straha od vode, koji je karakterističan u tom uzrastu.
Osim izuzetne posvećenosti najmlađima, plivački klub Bonatti poseduje i programe namenjeni rekeativcima, deci i osobama koji žele da usavrše svoje plivačke tehnike, napreduju i poboljšaju motoričke sposobnosti i fizičku kondiciju.
Klub poseduje i takmičarske grupe, koji rade pod stalnim nadzorom licenciranih trenera. U svom sastavu klub ima preko 20 takmičara, koji beleže značajne rezultate na takmičenjima širom Srbije.
Info:

Bonatti Swimming plivački klub

Radno Vreme:

Pon-Pet:sreda: 19h - 20h Sub:11h - 12h Ned:11h - 12h

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Kneza Višeslava 72- Košutnjak, Sportski centar

Website: www.instagram.com/bonattiswimming

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.