Budimlija Resort

Rok iskoristivosti:28.02.2020.
Prodato:5 kupona
Ponuda je samo na Grupovini
2 390 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
Partner:
Budimlija Resort jedno od najpopularnijih odmarališta u Srbiji. Gosti odmarališta su porodice sa decom, avanturisti svih uzrasta i godina kao i sportski klubovi, udruženja, sindikati itd. Budimlija resort raspolaže sa: 26 soba, 3 apartmana, pansionskim restoranom, aqua barom, bazenom, mini aqua parkom, sportskim terenima (betonski i travnati), igraonicom na otvorenom, igraonicom u zatovrenom, mini zoo vrtom, zip line-om, vožnja kvadrom, stazom za šetnju (6 obeleženih staza)
  
Sve ovo na samo 5 km od Loznice, na 260m nadmorske visine u podnožju planine Gučevo!

Zamislite: budite se uz cvrkut ptica i tople zrake sunca, bez ijednog drugog zvuka da remeti prirodni mir… ustajete i odlazite na doručak, a tamo prepun sto domaćih proizvoda (uštipci, sir, kajmak, prženice, suvomesnato, jaja na više načina, domaće mleko  pecivo)… Potom se spustite do Aqua bar-a na prvu jutarnju kafu, gde razgovarate o aktivnostima koje vas očekuju tog dana, dok se deca igraju na trambolinama. Sledeće je šetnja uz našeg animatora – vodiča, koji vam skreće pažnju na prirodu i deci objašnjava i približava prirodu i istoriju našeg kraja. Iz šetnje se vraćate ozareni, puni energije i idete na domaćinski ručak. “Svako jelo kune telo što ne legne da se slegne”, te vođeni ovom krilaticom sebi dopuštate malo odmora, a onda ponovo u jednu od akcija sa animatorom (logorovanje, zip lajn, vožnja kvadom, streličarstvo, izlet…). Negde između se nađe vremena i za brčkanje u bazenu i sunčanje, a posle takvog dana, čeka vas večera gde ne znate šta biste pre probali, jer sve izgleda tako ukusno (i nije da samo izgleda, nego i jeste). A onda, brzo do zatvorene igraonice ili ispred bara gde uživate u još jednoj zanimljivoj večeri uz zvuke havajske muzike ili trikove mađioničara ili nešto treće. Na kraju večeri, dok sedite na terasi i gledate u zvezdano nebo, shvatate koliko je život lep. Tonete u san, srećni što ste došli u raj na zemlji – Budimlija Resort!

Dakle, ukoliko volite: netaknutu prirodu, šetnje, čist vazduh, bogatu trpezu punu ukusnih đakonija, udoban i prijatan smeštaj, različite dodatne aktivnosti, ljubazne domaćine... onda je Budimlija Restort pravo mesto za vas! Očekujemo vas!

  
Info:

Budimlija Resort

Radno Vreme:

Pon-Pet:00 - 24h Sub:00 - 24h Ned:00 - 24h

Grad: Loznica

Adresa Ponude:
 • Trbušnica 46, 15300 Loznica

Website: budimlijaresort.rs

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.