Divčibarski vajati

Rok iskoristivosti:20.12.2017.
Prodato:7 kupona
Ponuda je samo na Grupovini
99 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
Partner:

DIVČIBARSKI VAJATI su ekskluzivan apartmanski objekat u planinskom stilu, na divčibarskim livadama, sa kojih se pruža pogled na okolne obronke Maljena.

Objekat se nalaze na 800 m od centra Divčibara, na glavnom putu Divčibare – Kaona, nedaleko od Ski staze, na samom početku Beogradskog naselja ispod roze vile Bella Vista.

Apartmani su registrovani kao SUR "Stefanov Vajat"- Filip Kokanović PR, i svi su po rešenju ministarstva turizma kategorisani sa 4****.

U okviru Stefanovog Vajata  nalazi se 15 apartmana:

Apartman A1 ROMANTIC, jednosoban, 27m2, sa francuskim lezajem, (2+0) jedini romantic sa kaminom.

Apartmani A2, A3, A7, A8, A13, A14 - ROMANTIC, jednosobni, identicno opremljeni, 27 m2 bez kamina sa francuskim ležajem i jednim pomoćnim ležajem (2 + 1).

Apartmani A4, A9 i A15 - FUN
, jednosobni, 34 m2 sa španskim kaminom, sa ugaonom garniturom koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, posebnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem (3 + 1).

Apartmani A10  FAMILY 
(30 m2) i A6 I A12 (42 m2) - FAMILY LUX sa španskim kaminima. Imaju dnevni boravak i jednu odvojenu spavaću sobu. U dnevnom boravku postoji ugaona garnitura koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, a u spavaćoj sobi postoje dva singl kreveta (4 + 0).

A
partmani A11 A5 (48 m2) - GRAND sa španskim kaminom. Imaju dnevni boravak sa ugaonom garniturom i jednim pomoćnim ležajem i odvojenu spavaću sobu sa dva singl kreveta (4 + 1).

Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje hrane sa frižiderom i šporetom, led televizor, total tv paket, Wi-Fi internet, TWC, većina poseduje terasu.

Info:

Divčibarski vajati

Radno Vreme:

Pon-Pet:0-24h Sub:0-24h Ned:0-24h

Grad:

Adresa Ponude:
 • Narcis polje bb 14204 Divčibare, Srbija

Website: divcibarskivajati.rs

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.