Hotel Fortuna

- 40%
Rok iskoristivosti:01.07.2020.
Prodato:5 kupona
Ušteda:3310 din
8300 din 4 990 din
Partner
Hotel Fortuna
Deo grada
Zemun
kom
- 36%
Rok iskoristivosti:28.06.2020.
Prodato:9 kupona
Ušteda:3310 din
9300 din 5 990 din
Partner
Hotel Fortuna
Deo grada
Zemun
kom
Partner:
Hotel Fortuna je moderan hotel sa 3 zvezdice lociran u poslovnom delu Zemuna. Hotel se nalazi blizu autoputa E70 i E75, 18km udaljenosti od aerodroma Nikola tesla i 7km od centra Zemuna. Dobra saobraćajna povezanost vam omogućava da na željenu destinaciju stignete u najkraćem mogućem roku.

Prateći savremene svetske trendove, uvodimo novi koncept hotelskog poslovanja u Srbiji, koji podrazumeva visoke evropske standarde i kvalitet usluge uz pristupačnu cenu. Ovaj novi i moderan hotel kategorije tri zvezdice, nudi usluge noćenja sa doručkom, za boravak bez nepotrebnih troškova.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće vam kvalitetnu uslugu u skladu sa najvišim međunarodnim hotelskim standardima. Vreme doručka je prilagođeno Vašim potrebama, od 7:00 h do 10:00 h. Ukoliko imate rani let ili obaveze, za vas će se sa zadovoljstvom pripremiti lunch paket.

Hotel raspolaže sa 30 moderno opremljenih soba ukupnog kapaciteta 54 osobe. Svaka soba je opremljena kablovskom televizijom, klimom, telefonom, sefom i besplatnom wi-fi konekcijom. Kupatila su modernog dizajna sa walk-in tuš kabinom, a deluxe sobe poseduju i jakuzzi za dve osobe. Sem toga, u svakoj sobi vam je na raspolaganju mini bar, uz mogućnost samostalnog pripremanja toplih napitaka. Gostima je na raspolaganju besplatan parking ispred hotela, obezbeđen video nadzorom 24 časa dnevno.
Besplatni bežični internet Vam je na raspolaganju u celom hotelu.
Info:

Hotel Fortuna

Radno Vreme:

Pon-Pet:00 - 24h Sub:00 - 24h Ned:00 - 24h

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Batajnički drum 261

Website: hotelfortuna.rs

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.