House of Money d.o.o.

- 56%
Rok iskoristivosti:31.08.2017.
Prodato:4 kupona
Ušteda:1500 din
2700 din 1 200 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
- 54%
Rok iskoristivosti:31.08.2017.
Prodato:7 kupona
Ušteda:700 din
1300 din 600 din
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
Partner:

Kada smo pre nekoliko godina putujući na odmor doživeli nezgodu bili smo zahvalni što smo i pored ozbiljnog oštećenja automobila ostali nepovređeni. Mnogo puta posle toga smo razmišljali o svemu što je prethodilo nezgodi, o svim mogućim znacima kojih nismo bili svesni i koje nismo umeli da protumačimo na pravi način. Kao vozač, prvo nisam mogao da verujem, a potom i da oprostim sebi taj trenutak gubitka svesti zbog premora. Hiljadu puta sam u svojoj glavi razmatrao različite scenarije događaja, ali na kraju bih uvek odagnao takve misli zahvalnošću što smo svi živi i zdravi i verovanjem da u pitanju ipak nije nesreća, već sreća.

Iako smo čuli da u industriji luksuznih automobila već postoji oprema koja vodi računa o bezbednosti putnika kontrolišući njihovu budnost, bilo je jasno da to nažalost nije svima dostupno i da će proći još dosta vremena dok se ne nađe u masovnoj upotrebi i ne postane obavezan i uobičajen deo opreme automobila.

Kada smo nedavno otkrili da postoji nezavisni uređaj koji vodi računa o vašoj pospanosti u vožnji, shvatili smo da je naša misija da ovaj proizvod učinimo dostupnim svima i da treba ljudima objasniti koliko je velika opasnost od pospanosti u vožnji. Tragali smo za najkvalitetnijim uređajem i konačno ga našli. Sada je on dostupan vama. Obezbedili smo i dve varijante proizvoda, jednostavniju, ali ne manje efikasnu, koja radi na baterije i multifunkcionalnu varijantu sa punjačima. I sada ostaje samo da Vam poželimo lepo i prijatno putovanje uz manje brige i straha od umora.

U svakom slučaju. slušajte svoj organizam nekad i više nego svoju svest koja može da vas obmane. Odmarajte se i ne žurite i za svaki slučaj nosite Anti San.

Info:

Radno Vreme:

Pon-Pet:8-20h Sub:Ne radi Ned:Ne radi

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Brodska 10, Beograd

Website: antisanalarm.com

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.