Piccolo

Rok iskoristivosti:14.04.2019.
Prodato:47 kupona
Ponuda je samo na Grupovini
BESPLATAN KUPON
Partner
Piccolo
Deo grada
Novi Beograd
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
Partner:

Muzički centar Piccolo je osnovala Aleksandra Cvijović-Ranđelović, diplomirani muzički pedagog, još 2010.g sa idejom da na jednom mestu poveže sve potrebno za razvoj jednog polaznika: stručne saradnike,psihologa,terapeuta,logopeda,defektologa,vibroakustički program.

Pristup u radu koji koristimo u Muzičkom centru Piccolo po uzoru na Euritmiju,Dalcrose metodu, Orff pristup, Kodalj metodu,podrazumeva učenje dece o muzici na nivou koji oni mogu da shvate prevashodno kroz igru. Svaki od ovih pristupa je prilagođen potrebama grupe polaznika (i pojedinca u okviru njih) a podrazumeva kombinovanje muzike, pokreta, govora, glume i improvizacije. Muzika i pokret su neodvojivi i koristeći ove metode negujemo drugačiji odnos sa polaznikom (učimo ih ritmu, melodiji, harmonskoj strukturi, muzičkoj formi, ali i upotrebi muzičkih instrumenata: klavir, violina, gitara, blok flauta, orff instumentarij za dočaravanje onoga što čuju i što ih okružuje). Ono što je prioritet u Muzičkom centru Piccolo u mlađem uzrastu je RAZVOJ kroz muzičke igre. Muzički termini,teorija muzike su prilagodjeni dečijem uzrastu i kroz detetovu interakciju sa profesorom na času dolazimo do ciljeva koji su postavljeni na početku.

Svake sezone u Muzičkom centru Piccolo program koncipiramo prema broju prijavljene dece i shodno tome polaznici na časovima nauče da pre svega postanu izvođači a ne slušaoci.

Cilj našeg rada je da pojedinci (metode koje koristimo u radu ne prepoznaju talentovane i one druge), u interakciji sa grupom, uživaju u muzici i izrastaju u obrazovanu publiku i izvođače koji uživaju u muziciranju. Program rada se koncipira prema uzrastu, afinitetu i mogućnostima poštujući individualnost. Pristup koji negujemo u Muzičkom centru Piccolo podrazumeva da svako ima pravo i mogućnost da se razvija u granicama svog talenta i mogućnosti, uz pomoć afirmisanih muzičara i pedagoga koje angažujemo za rad sa polaznicima naših kurseva.

Po čemu smo drugačiji od ostalih škola u našoj zemlji:

 •   Naši polaznici ne “prolaze” pored nas samo kao broj u dnevniku
 •   Timskim radom postižemo izuzetne rezultate i utičemo pozitivno na razvoj svakog polaznika a neretko i cele porodice/Imamo poseban program MUZIKANTER za decu sa teškoćama u razvoju
 •   Pravilnim odabirom programa podstičemo pojedinca da se razvija u smeru koji je za njega najbolji u datom trenutku,a da nije nužno definisano praćenjem ostalih u grupi.Ovakvim pristupom polaznik dobija šansu da se razvija prema svojim sposobnostima u datom momentu i da bez osećaja manje vrednosti napreduje.
Info:

Piccolo

Radno Vreme:

Pon-Pet:10-21h Sub:10-21h Ned:10-21h

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Bulevar Mihajla Pupina 10ž, lokali 8 i 9, Novi Beograd

Website: muzickicentarpiccolo.rs

 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.