Salon za pse Vau Mau

- 50%
Rok iskoristivosti:15.12.2017.
Prodato:7 kupona
Ušteda:1000 din
2000 din 1 000 din
Partner
Salon za pse Vau Mau
Deo grada
Vračar
Javi kad se aktivira Ponuda trenutno nije aktivna
Partner:

Doterivanje i kupanje naših ljubimaca ima ogromne prednosti, a ono najvažnije je da održava kožu i dlaku čistom i zdravom. Zdrav ljubimac je srećan ljubimac! U našem salonu oni su uvek na prvom mestu, kao i njihovo zdravlje i lepota!

Nudimo sve, od osnovnog kupanja i sušenja do kompletnog groominga. Pri uređivanju vašeg ljubimca koristimo proizvode na prirodnoj bazi iz sopstvenog asortimana - profesionalne šampone i regeneratore, maske, sprejeve i losione vrhunskog kvaliteta. Prema tipu i stanju kože i dlake vašeg ljubimca biramo i odgovarajuću kozmetiku iz naše palete proizvoda. Dajemo detaljne savete o nezi dlake i kože! Svakom ljubimcu pristupamo individulano, brinemo o njihovom psihičkom stanju i osiguravamo da svako sređivanje bude prijatno iskustvo, bez straha i stresa. Šišamo ih i oblikujemo na način da zadrže obeležja pasmine, a istovremeno u skladu sa željama vlasnika! Iskustvo nam daje potvrdu da je psa koliko god da je zapetljan, moguće raščešljati - ne izbrijavamo ih jer to šteti njihovoj prirodnoj ravnoteži. Deo naše usluge je i pregled očiju, ušiju i zuba, uz redovnu proveru stanja kože i dlake vašeg ljubimca. Na ovaj način smo u stanju da otkrijemo moguće zdrastvene probleme, i da vas na vreme uputimo na konsultaciju sa veterinarom. Nudimo i posebne tretmane ukoliko vaš ljubimac ima buve ili krpelje. 

Info:

Salon za pse Vau Mau

Radno Vreme:

Pon-Pet:10-17h Sub:10-15h Ned:/

Grad: Beograd

Adresa Ponude:
 • Maksima Gorkog br.23

Website:

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 9 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.