Grupovina | Najveći katalog akcija, popusta i kupona

  Grupovina novosti i akcije

Masaža, dodir koji leči sve...

Masaža, dodir koji leči sve...

Kad preživimo ponedeljak i stres koji sa sobom nosi, jedini način da nastavimo radnu nedelju sa osmehom na licu jeste da se malo opustimo.
Sigurni smo da se slažeš da dobra masaža može da popravi raspoloženje, jer pozitivno utiče na opuštanje tela i uma. U toku masaže aktiviraju se svi receptori na koži i u potkožnom tkivu i zato masaža deluje jako dobro na naše zdravlje. 

Masaža pozitivno deluje na metabolizam, samim tim i na izbacivanje štetnih materija iz organizma. Utiče na elastičnost i regeneraciju kože, opušta mišiće, a smanjuje bol i napetost. Učinak masaže je još delotvorniji uz primenu eteričkih ulja. 
Masaže celog tela u proseku traju oko 1h, a parcijalne masaže (masaže određenog dela tela) traju od 15 min do pola sata. 

Relax masažom se otklanja napetost iz mišića i eliminiše negativan uticaj stresa, a osnovni cilj je opuštanje. Sa druge strane terapeutskom masažom se tretiraju delovi tela na kojima imamo problem, a cilj je da se razbiju "čvorići" koji su nastali taloženjem mlečne kiseline u mišićima. Reflekoterapija stopala spada u terapeutske masaže jer se zasniva na stimulaciji refleksnih zona koje su povezane sa određenim unutrašnjim organima u cilju poboljšanja njihovih funkcija.

Predlažemo ti da odabereš neke od masaža koje nudimo na popustu i daš priliku svom telu da se opusti i reši napetosti.
Dobra masaža pored toga što ublažava stres, dobra je u borbi protiv nesanice, a i podstiče cirkulaciju.

Opusti se i uživaj makar na 60 min! Dozvoli mali predah svom telu i umu i zadovoljna sačekaj novi dan.

Pogledaj sve ponude za masažu OVDE.
01.08.2017

Nazad na spisak novosti