×

Da li želiš da vidiš ponude za

Da li želiš da vidiš ponude za

Novosti

Zlatibor - odmor za sva čula

Zlatibor - odmor za sva čula

Zlatibor srce Srbije

Planina Zlatibor je najposećeniji planinski turistički centar u našoj zemlji, prostire se na oko 1000km2 i nalazi se na svega 230km od Beograda. Dragulj zapadne Srbije, prelepa planina sa prijatnom klimom, prostranim i bujnim pašnjacima, koju često nazivaju i vazdušnom banjom gde se ukrštaju kontinentalni i primorski vetrovi. Udahni duboko i oseti miris zdravlja i čistog kiseonika. Zlatibor je popularna destinacija u Srbiji, koja pruža posetiocima izuzetne uslove za odmor i rekreaciju, proveri zašto! Svako ko je jednom bio na Zlatiboru, poželi da ga vidi i oseti makar još jednom.


Vila Zlatiborska jezera

Vila jedinstvenog izgleda, oaza mira i odmora u centru Zlatibora. Kombinacijom kamena, drveta i luksuza, izgradili su svoj jedinstveni, autentičan stil. Kompleks poseduje 8 studio apartmana, restoran, letnjikovac i mini igraonicu za mališane. U sklopu vile gostima je dostupan bazen sa kompletnim mobilijarom: suncobranima i ležaljkama. Preporučujemo ti da ovde provedeš svoj odmor i proveriš zašto važe za jednu od najlepših vila na Zlatiboru.

Potrebna ti je samo dobra volja i rezervoar goriva, a mi smo ti obezbedili popust na noćenje sa punim pansionom! Klikni na link za više detaljahttps://grupovina.rs/beograd/kuponi/putovanja/apartmani/nocenje-sa-punim-pansionom-vila-zlatiborska-jezera/

Komentari gostiju

Snežana K: "Drugi putu smo bili u Vili Zlatiborska jezera i oba puta smo bili zadovoljni u svemu ( lokacija, smestaj, hrana, a posebno veoma ljubazno osoblje) i ponovo cemo ic čim nam se ukaze prilikai! Sve tople preporuke!"

Dragan I.: "U planinskom useku, prirodnom ambijentu, na vodi, uz sum potoka i prijarnu muziku, uz zamor gostiju, odmorio sam dusu i okrepio telo dobrim ruckom i casom vina. Ambijent posetioca cini radosnim i veselim!"

Lulady: "Četvrtu godinu za redom smesteni smo u Vili Zlatiborska Jezera, bili smo tamo i leti i zimi. Osoblje je jako ljubazno, trude se oko svih gostiju. Hrana je pansionska, oni koji su navikli na restoransku hranu nece biti zadovoljni, domaca je hrana, kuvana, sasvim pristojna i dobra. Apartmani imaju dovoljno prostora, mini kuhinju, dovoljnu. Naravno uvek se mogu neke stvari doraditi, recimo da se sobe prekrece, i jos neke sitnice. Ali je bitno to sto su ciste, sredjene, posteljina i peskiri cisti i imaju dobro grejanje. Sve u svemu, zadovoljni smo kao i svaki put do sada i ici cemo opet."





Vrati se na sve Novosti

  • О NAMA
    Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 12 godina.
  • KAKO KUPITI
    Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
  • PARTNERI
    Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
  • PODRŠKA
    Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.
Grupovina.rs koristi kolačiće (cookie) kako bi ti pružio bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića možeš kontrolisati I menjati u svom web pretraživaču. Detaljnije informacije možeš pronaći u našim Uslovima korišćenja. Klikom na “OK” slažeš se sa korišćenjem kolačića i uslovima korišćenja sajta.