×

Da li želiš da vidiš ponude za

Da li želiš da vidiš ponude za

Air Gym

Partner:

Air Gym se nalazi u srcu Voždovca i nudi najsavremenije uslove za trening i rekreaciju. U potpuno novom i klimatizovanom prostoru centra možeš ostvariti sve svoje vežbačke ciljeve, trenirajući na najnovijim spravama svetskog proizvođača fitnes opreme broj 1. Stručni i visoko obrazovani tim pružiće ti kvalitetne i korisne savete vezane za ishranu, vežbanje i zdrav život. Ukoliko si početnik, trener će zajedno sa tobom vežbati nekoliko treninga, kako bi te upoznao sa spravama i pravilnim načinom vežbanja. Takođe, svim članovima obezbeđuju individualni program vežbanja. Air Gym nudi samostalno vežbanje, poluindividualne treninge, personalne treninge, kondicionu pripremu sportista, treninge snage, kardio treninge, vežbe istezanja i oblikovanja, vežbe za redukciju telesne težine i prodaju proteina.

Info:

Air Gym

Radno Vreme:

Pon-Pet: 07h - 23h; Sub: 10h - 18h; Ned: 10h - 18h;

Deo grada: Voždovac

Grad: Beograd

Adresa Ponude:

 • Radovana Simića Cige 32

Sajt: airgym.club

Facebook: facebook.com/airgymbg

Instagram: instagram.com/airgymbgd

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 12 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.
Grupovina.rs koristi kolačiće (cookie) kako bi ti pružio bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića možeš kontrolisati I menjati u svom web pretraživaču. Detaljnije informacije možeš pronaći u našim Uslovima korišćenja. Klikom na “OK” slažeš se sa korišćenjem kolačića i uslovima korišćenja sajta.