×

Da li želiš da vidiš ponude za

Da li želiš da vidiš ponude za

Aqua Travel

Partner:

Turistička agencija Aqua Travel je osnovana posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije kao i zaposlenih. Bave se organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj i gradovima širom Evrope, kao i iznajmljivanjem autobusa. Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivaju gotovo sve veće gradove u Srbiji. Poseduju sopstveni vozni park moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje, učiniće tvoj odmor još prijatnijim. Cilj poslovanja je da svojim korisnicima pruže visok standard kvaliteta turističke usluge. To potvrđuju korisnici koji se iz godine u godinu, u prijateljskoj atmosferi, na obostrano zadovoljstvo vraćaju ovoj agenciji.

Info:

Aqua Travel

Radno Vreme:

Pon-Pet: 09-20h; Sub: 09-15h; Ned: Ne radi;

Deo grada: Stari Grad

Grad: Beograd

Adresa Ponude:

 • Beogradska 46, stan 2, Beograd

Sajt: aquatravel.rs

Facebook: facebook.com/aquatravel1

Instagram: instagram.com/aquatravel

Mapa:
 • О NAMA
  Naš tim radi na odabiru najpovoljnijih i najboljih ponuda za tebe. Iza nas stoji višegodišnji rad i iskustvo od 12 godina.
 • KAKO KUPITI
  Tri koraka do kupovine: Klikni na “Stavi u Korpu” - izaberi način plaćanja - izvrši uplatu i kupon te čeka na email.
 • PARTNERI
  Otvorite nalog i jednostavno pratite svoje ponude, aktivirajte nove ponude i kontaktirajte nas iz Kabineta Partnera.
 • PODRŠKA
  Možeš nas kontaktirati putem chata na sajtu, društvenih mreža, emaila i telefona. Uvek smo tu za tebe.
Grupovina.rs koristi kolačiće (cookie) kako bi ti pružio bolje korisničko iskustvo. Postavke kolačića možeš kontrolisati I menjati u svom web pretraživaču. Detaljnije informacije možeš pronaći u našim Uslovima korišćenja. Klikom na “OK” slažeš se sa korišćenjem kolačića i uslovima korišćenja sajta.